Mažyliams

Žiūrėti filtrą
Iš viso rezultatų: 49
  • 6,90 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės. Juosmuo su plačia gumele, dekoruotos raištuku.Puoštos jūrinį vairą vaizduojančia aplikacija.  Apačioje užbaigtos manžetais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).   

    6,90 €
  • 6,70 € Yra sandėlyje

    Marinistinio stiliaus kelnytės, dekoruotos dviem sagutėmis su inkarėliais ir jūrinį vairą vaizduojančia aplikacija.Juosmuo su plačia gumele.Apačioje užbaigtos manžetu.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    6,70 €
  • 4,30 € Yra sandėlyje

    Žaismingos kelnytės su pėdutėmis.Trikotažinis tamprus juosmuo (be gumelės).   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    4,30 €
  • 9,90 € Yra sandėlyje

    Žaismingi šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti katinukų motyvais. Be pėdučių.Užsegami spaustukais per visą priekį ir ant kojyčių. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).     

    9,90 €
  • 9,90 € Yra sandėlyje

    Puošnūs šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti plunksnų motyvais ir puošniu raukinuku.Užsegami spaustukais per visą priekį ir ant kojyčių. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).     

    9,90 €
  • 8,80 € Yra sandėlyje

    Puošni suknelė ilgomis rankovėmis.Dekoruota plunksnų motyvais, su dvigubu (medžiaginiu ir tiulio) sijonuku.   Užsegama sagutėmis ant kairiojo petuko. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    8,80 €
  • 5,40 € Yra sandėlyje

    Elegantiškas smėlinukas ilgomis rankovėmis.Užsegamas spaustukais per visą priekį ir apačioje. Dekoruotas puošniu raukinuku. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    5,40 €
  • 10,40 € Yra sandėlyje

    Žaismingi šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti mielu meškučio veiduku, užrašu „bear“ ir žvaigždutėmis.Užsegami spaustukais per visą priekį ir ant kojyčių. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    10,40 €
  • 5,60 € Yra sandėlyje

    Smėlinukas trumpomis rankovėmis.Užsegamas spaustukais ant kairiojo petuko.Dekoruotas mielu meškučio veideliu, žvaigždutėmis ir užrašu „bear“.Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    5,60 €
  • 5,50 € Yra sandėlyje

    Smėlinukas ilgomis rankovėmis.Užsegamas spaustukais ant kairiojo petuko.Dekoruotas mielu meškučio veideliu, žvaigždutėmis ir užrašu „bear“.Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    5,50 €
  • 4,60 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės su pėdutėmis.Dekoruotos mielu meškučio veideliu, žvaigždutėmis ir užrašu „bear“.Trikotažinis tamprus juosmuo (be gumelės).   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius). Spalva:...

    4,60 €
  • 2,40 € Yra sandėlyje

    Miela kepurytė su atvartu ir raištukais.Dekoruota žvaigždutėmis. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    2,40 €
  • 6,10 € Yra sandėlyje

    Smėlinukas ilgomis rankovėmis.Polo tipo užsegimas (sagutės), dekoruota marškinių tipo apykaklė, kišenėlė.Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    6,10 €