Vyriška pižama PMB 5149 OMBRE

Prekės kodas: PMB 5149 OMBRE

Yra sandėlyje
Vyriška pižama PMB 5149 OMBRE

Vyriška pižama PMB 5149 OMBRE

Prekės kodas: PMB 5149 OMBRE

Yra sandėlyje

Vyriška pižama. Trumparankoviai marškinėliai ir šortai.
Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos.
OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

27,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Vyriška dviejų dalių pižama. Trumparankoviai marškinėliai pusapvale iškirpte ir šortai su kišenėmis. Šortų juosmuo su minkšta plokščia gumele.

Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medvilninio audinio, kuriam išduotas OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Ši pižama-namų drabužis skirta dovanoti ne tik kokybišką ir komfortišką miegą, bet ir jaukų buvimą namuose. Ieškote išskirtinės dovanos? Jūs ją ką tik radote! 

Taip pat siūlome moterišką šio modelio pižamą.

Peržiūrėtos prekės

  • 20,61 € 22,90 € -10% Yra sandėlyje
    Akcija

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „Where is the...? SHARK“, vienspalviai šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    22,90 € 20,61 €
  • 25,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška organinės medvilnės pižama.Vienspalviai trumparankoviai marškinėliai dekoruoti meškinu ir užrašu „free hugs“.Šortai dekoruoti meškinų motyvais, su kišenėmis. Sudėtis: 100 proc. organinės medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    25,90 €
  • 19,90 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai marškinėliai apvalia iškirpte.   Šortai su kišenėmis. Sudėtis: 100 % medvilnės.  Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    19,90 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „best friends“, margi šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko