Vyriška pižama 728-1

Prekės kodas: 728-1

Yra sandėlyje
Vyriška pižama 728-1

Vyriška pižama 728-1

Prekės kodas: 728-1

Yra sandėlyje

Vyriška pižama. 
Ilgarankoviai vilko atvaizdu dekoruoti marškinėliai pusapvale iškirpte.
Tiesaus kirpimo kelnės su kišenėmis.

Sudėtis: 100 % medvilnės.               

Gamintojas Luna (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

24,90 €22,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Dviejų dalių vyriška pižama. Ilgarankoviai marškinėliai pusapvale iškirpte komplektuojami su ilgomis tiesaus kirpimo kelnėmis. Marškinėliai dekoruoti vilko atvaizdu. Kelnės su kišenėmis. 

Pasiūta itin kruopščiai, iš minkštos, kvėpuojančios ir švelnios liesti medžiagos. Itin patogi, nevaržo judesių. Ieškote nepriekaištingos dovanos? Jūs ją ką tik radote.

Peržiūrėtos prekės

  • 20,61 € 22,90 € -10% Yra sandėlyje
    Akcija

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „Where is the...? SHARK“, vienspalviai šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    22,90 € 20,61 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai marškinėliai apvalia iškirpte.   Šortai su kišenėmis. Sudėtis: 100 % medvilnės.  Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „best friends“, margi šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
  • 34,90 € Yra sandėlyje

    Elegantiška organinės medvilnės vyriška pižama.Sagomis susagstomi trumparankoviai marškinėliai ir šortai su patogiomis kišenėmis.Ši pižama gali tapti Jūsų išskirtiniu namų drabužiu. Sudėtis: 100 proc. organinės medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    34,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko