Vyriška pižama PMB 4439 GRAPHITE

Prekės kodas: PMB 4439GRAPHITE

Yra sandėlyje
Vyriška pižama PMB 4439 GRAPHITE

Vyriška pižama PMB 4439 GRAPHITE

Prekės kodas: PMB 4439GRAPHITE

Yra sandėlyje

Trumparankoviai marškinėliai apvalia apykakle ir šortukai su kišenėmis.
Ši pižama gali tapti Jūsų išskirtiniu namų drabužiu.
OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

23,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Ši jauki dviejų dalių medvilninė pižama yra itin patogi, pasiūta iš minkšto ir malonaus liesti audinio. Komplektą sudaro vienspalviai ilgarankoviai marškinėliai, dekoruoti užrašu „TOGETHER WE‘RE STRONG“, ir languoti šortai su patogiomis kišenėmis.

Puikiai pasiteisina ne tik kaip jaukus miego, bet ir patogus bei skoningas namų drabužis. Ši nuotaikinga pižama yra puiki dovana, tinkama dovanoti.

Peržiūrėtos prekės

  • 20,61 € 22,90 € -10% Yra sandėlyje
    Akcija

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „Where is the...? SHARK“, vienspalviai šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    22,90 € 20,61 €
  • 19,90 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai marškinėliai apvalia iškirpte.   Šortai su kišenėmis. Sudėtis: 100 % medvilnės.  Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    19,90 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „best friends“, margi šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
  • 34,90 € Yra sandėlyje

    Elegantiška organinės medvilnės vyriška pižama.Sagomis susagstomi trumparankoviai marškinėliai ir šortai su patogiomis kišenėmis.Ši pižama gali tapti Jūsų išskirtiniu namų drabužiu. Sudėtis: 100 proc. organinės medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    34,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko