Laisvalaikio kostiumas 890-1

Prekės kodas: 890-1

Yra sandėlyje
Laisvalaikio drabužis 890-1

Laisvalaikio kostiumas 890-1

Prekės kodas: 890-1

Yra sandėlyje

Vyriškas laisvalaikio kostiumas.
Džemperis su gobtuvu, su kišenėmis, užsegamas užtrauktuku.
Džemperio rankovės užbaigtos manžetais.
Kelnės su kišenėmis, užbaigtos manžetais.

Sudėtis: 97 proc. medvilnės, 3 proc. elastano

Gamintojas Luna (Lenkija)

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

 

     

46,30 €41,30 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Šis stilingas laisvalaikio kostiumas netruks tapti Jūsų mėgstamiausiu namų drabužiu. Pasiūtas itin rūpestingai, iš aukštos kokybės minkštos ir malonios liesti medžiagos.

Ilgarankovis džemperis užsegamas užtrauktuku, su gobtuvu, su patogiomis kišenėmis, apačioje užbaigtas manžetu, dekoruotas subtiliu vilko atvaizdu. Kelnės tiesaus kirpimo, užbaigtos manžetu, su kišenėmis, juosmuo su plačia gumele.

Šis kostiumas - puikus pasirinkimas tiek ramiam poilsiui namuose, tiek aktyviam laisvalaikiui lauke.  Ieškote dovanos, kuri teiktų džiaugsmą? Jūs ją ką tik radote.

Peržiūrėtos prekės

  • 20,61 € 22,90 € -10% Yra sandėlyje
    Akcija

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „Where is the...? SHARK“, vienspalviai šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    22,90 € 20,61 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai marškinėliai apvalia iškirpte.   Šortai su kišenėmis. Sudėtis: 100 % medvilnės.  Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „best friends“, margi šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
  • 34,90 € Yra sandėlyje

    Elegantiška organinės medvilnės vyriška pižama.Sagomis susagstomi trumparankoviai marškinėliai ir šortai su patogiomis kišenėmis.Ši pižama gali tapti Jūsų išskirtiniu namų drabužiu. Sudėtis: 100 proc. organinės medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    34,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko