Vyriška pižama PMB 9509DG

Prekės kodas: PMB 9509DG

Yra sandėlyje
Vyriška pižama PMB 9509DG

Vyriška pižama PMB 9509DG

Prekės kodas: PMB 9509DG

Yra sandėlyje

Itin komfortiška ir patogi.
Ilgomis rankovėmis ir kelnėmis. Kelnės ir rankovės užbaigtos manžetu.
Sudėtis: 60 % medvilnės, 40 % poliesterio.  

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

29,70 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Vyriška dviejų dalių pižama. Ilgarankoviai marškinėliai dekoruoti meškino aplikacija, vienspalvės (juodos) kelnės ilgos, užbaigtos manžetais, su patogiomis kišenėmis.

Pasiūta iš minkštos, kvėpuojančios ir švelnios liesti medžiagos, kuriai išduotas OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas.

Ši pižama-namų drabužis skirta dovanoti ne tik kokybišką ir komfortišką miegą, bet ir jaukų buvimą namuose. Ieškote naudingos dovanos? Jūs ją ką tik radote! 

Peržiūrėtos prekės

  • 20,61 € 22,90 € -10% Yra sandėlyje
    Akcija

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „Where is the...? SHARK“, vienspalviai šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    22,90 € 20,61 €
  • 25,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška organinės medvilnės pižama.Vienspalviai trumparankoviai marškinėliai dekoruoti meškinu ir užrašu „free hugs“.Šortai dekoruoti meškinų motyvais, su kišenėmis. Sudėtis: 100 proc. organinės medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    25,90 €
  • 19,90 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai marškinėliai apvalia iškirpte.   Šortai su kišenėmis. Sudėtis: 100 % medvilnės.  Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    19,90 €
  • 21,90 € Yra sandėlyje

    Vyriška pižama.Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „best friends“, margi šortai su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    21,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko