Naktinukai TW 5131 CREAM

Prekės kodas: TW 5131 CREAM

Yra sandėlyje
Naktinukai TW 5131 CREAM

Naktinukai TW 5131 CREAM

Prekės kodas: TW 5131 CREAM

Yra sandėlyje

Elegantiški švelnios viskozės naktinukai.
Plonomis reguliuojamomis petnešėlėmis, puošti nėriniais.
Šie naktinukai puikiai dera su satino chalatu SWW 5102.

Sudėtis: 95 proc. viskozės, 5 proc. elastano.                            

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

21,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Elegantiški naktinukai plonomis reguliuojamomis petnešėlėmis, dekoruoti subtiliais nėriniais.

Šie naktinukai - puiki dovana, be abejonių nudžiuginsianti kiekvieną moterį. Dovana suteiks dar daugiau džiaugsmo, jeigu kartu pasirinksite ir satino chalatą TM 5102.    

Peržiūrėtos prekės

  • 20,90 € Yra sandėlyje

    Elegantiški naktinukai su kišenėmis. Puošti kaspinėliu, dekoruoti augaliniais motyvais.Ilgas polo tipo užsegimas spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.    Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    20,90 €
  • 25,80 € Yra sandėlyje

    Elegantiški itin ilgi naktinukai, dekoruoti kregždučių motyvais.Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    25,80 €
  • 21,80 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai naktinukai-suknelė.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.Dvi praktiškos kišenės naktinukų priekyje.Atsisega per visą ilgį, nugaroje pailginti.Sudėtis: 100 % medvilnės.   Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    21,80 €
  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Subtilios spalvos naktinukai-suknelė. Trumparankoviai, užsegami spaustukais, su kišenėmis.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.Šie naktinukai - puiki ir stilinga dovana. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

    18,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko