Naktinukai 134-1

Prekės kodas: 134-1

Yra sandėlyje
Naktinukai 134-1

Naktinukai 134-1

Prekės kodas: 134-1

Yra sandėlyje

Elegantiški ažūrinio audinio naktinukai.
V formos iškirptė, kimono tipo rankovės.
Pasiūti itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės, malonaus kūnui medvilninio audinio.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Luna (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

18,80 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Šie naktinukai - nepriekaištingas patogumo ir elegancijos derinys. Skirti ne tik komfortiškam miegui, bet ir jaukiam laisvalaikiui namuose. V formos iškirptė, kimono tipo rankovės, naktinukų apačioje - skeltukai.  

Pasiūti itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medvilninio ažūrinio audinio. Šie naktinukai - puiki dovana įvairiomis progomis. 

Peržiūrėtos prekės

  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikingi naktinukai, dekoruoti gyvūnėliais (lapės, kengūros, drambliukai, meškiukai).Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 95 proc. medvilnės, 5 proc. elastano. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo...

    18,90 €
  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikingi naktinukai, dekoruoti katinukais.Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 95 proc. medvilnės, 5 proc. elastano. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

    18,90 €
  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikingi naktinukai, dekoruoti gyvūnų motyvais. Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.Su ilgu polo tipo užsegimu (spaustukai), su kišenėmis. OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 % medvilnė.    Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo...

    18,90 €
  • 25,80 € Yra sandėlyje

    Elegantiški itin ilgi naktinukai.Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.  Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    25,80 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko