Naktinukai TCB 9703GREY

Prekės kodas: TCB 9703GREY

Yra sandėlyje
Naktinukai TCB 9703G

Naktinukai TCB 9703GREY

Prekės kodas: TCB 9703GREY

Yra sandėlyje

Elegantiški naktinukai, puošti kaspinėliu, su kišenėmis.
Ilgas polo tipo užsegimas spaustukais.
Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.
Sudėtis: 100 % medvilnės.    

Pagaminta Lenkijoje.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

20,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Šie patrauklaus kirpimo naktinukai-suknelė puikiai tinka ne tik komfortiškam miegui, bet ir jaukiam laisvalaikiui namuose.

Užsegami spaustukais, todėl itin patogūs žindyti kūdikį. Naktinukai į apačią platėja,  todėl drabužis gražiai prisitaiko prie kiekvieno figūros tipo. Naktinukų šoninėse siūlėse įsiūtos kišenės leidžia saugiai paslėpti ir visada po ranka turėti smulkius, bet svarbius daiktus. 

Šie naktinukai yra itin mėgstami besilaukiančių ir maitinančių mamyčių. Pasiūti itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos, kuriai išduotas OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas.

Šis modelis sulaukia išskirtinio pirkėjų dėmesio. Puiki dovana kūdikio sutiktuvių vakarėliui ir kitomis progomis. Šio modelio naktinukus siūlome įvairių spalvų. 

Peržiūrėtos prekės

  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikingi naktinukai, dekoruoti katinukais.Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 95 proc. medvilnės, 5 proc. elastano. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

    18,90 €
  • 18,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikingi naktinukai, dekoruoti gyvūnų motyvais. Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.Su ilgu polo tipo užsegimu (spaustukai), su kišenėmis. OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 % medvilnė.    Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo...

    18,90 €
  • 25,80 € Yra sandėlyje

    Elegantiški itin ilgi naktinukai.Trumparankoviai, užsegami spaustukais.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.  Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    25,80 €
  • 21,80 € Yra sandėlyje

    Trumparankoviai naktinukai-suknelė.Puikiai tinka besilaukiančioms ir maitinančioms.Dvi praktiškos kišenės naktinukų priekyje.Atsisega per visą ilgį, nugaroje pailginti.Sudėtis: 100 % medvilnės.   Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    21,80 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko