Moteriška pižama PB 9981 SKY BLUE

Prekės kodas: PB 9981 SKY BLUE

Yra sandėlyje
Moteriška pižama PB 9981 SKY BLUE

Moteriška pižama PB 9981 SKY BLUE

Prekės kodas: PB 9981 SKY BLUE

Yra sandėlyje

Miela moteriška pižama.
Trumparankoviai marškinėliai ir ¾ ilgio kelnės su kišenėmis.
Puikus namų drabužis.
Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medvilnės.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius)

29,80 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Moteriška dviejų dalių pižama. Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai V formos iškirpte, dekoruota kaspinėliu. Gėlėmis margintos kelnės ¾ ilgio, su švelnia plokščia gumele, su kišenėmis.

Pasiūta iš minkštos, kvėpuojančios ir švelnios liesti medžiagos, kuriai išduotas OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Ši pižama-namų drabužis skirta dovanoti ne tik kokybišką ir komfortišką miegą, bet ir jaukų buvimą namuose.

Ieškote išskirtinės dovanos? Jūs ją ką tik radote!

Peržiūrėtos prekės

  • 33,40 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai marškinėliai užsegami spaustukais. Ilgos kelnės su patogiomis kišenėmis.Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    33,40 €
  • 36,90 € Yra sandėlyje

    Moteriška 3-jų dalių pižama: marškinėliai, ilgos kelnės ir šortukai.Vienspalviai ilgarankoviai marškinėliai komplektuojami su augaliniais motyvais dekoruotomis ilgomis kelnėmis ir šortukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.    Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo...

    36,90 €
  • 13,60 € Yra sandėlyje

    Itin patogi kasdienai, taip pat žindymui.Minkšti kaušeliai suteikia ypatingo komforto. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.    Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).  

    13,60 €
  • 33,40 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai marškinėliai užsegami spaustukais. Ilgos kelnės su patogiomis kišenėmis.Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    33,40 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko