Moteriška pižama PM 4545 PAPAYA

Prekės kodas: PM 4545 PAPAYA

Yra sandėlyje
Moteriška pižama PM 4545 PAPAYA

Moteriška pižama PM 4545 PAPAYA

Prekės kodas: PM 4545 PAPAYA

Yra sandėlyje

Nuotaikinga moteriška pižama.
Ilgarankoviai marškinėliai ir ilgos tiesaus kirpimo kelnės su kišenėmis.
Puikus namų drabužis.
Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medvilnės.
Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).      

26,50 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Moteriška dviejų dalių pižama. Ilgarankoviai vienspalviai marškinėliai ir ilgos kelnės su kišenėmis, dekoruotos meškių atvaizdais, užbaigtos manžetais. Marškinėliai dekoruoti nuotaikingu meškio atvaizdu ir užrašu „Best Fantastic Fabulous Friends For Life - BFFFFL“.

Pasiūta iš minkštos, kvėpuojančios ir švelnios liesti medžiagos, kuriai išduotas OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Ši pižama-namų drabužis skirta dovanoti ne tik kokybišką ir komfortišką miegą, bet ir jaukų buvimą namuose. Ieškote išskirtinės dovanos? Jūs ją ką tik radote! 

Peržiūrėtos prekės

  • 13,60 € Yra sandėlyje

    Itin patogi kasdienai, taip pat žindymui.Minkšti kaušeliai suteikia ypatingo komforto. Sudėtis: 100 proc. medvilnės.    Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).  

    13,60 €
  • 33,40 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai marškinėliai užsegami spaustukais. Ilgos kelnės su patogiomis kišenėmis.Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    33,40 €
  • 31,70 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai  marškinėliai ir ilgos kelnės, dekoruotos nuotaikingais gyvūnėliais. Ilgos kelnės užbaigtos manžetais, su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas.Ši pižama - puiki dovana. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    31,70 €
  • 44,40 € Yra sandėlyje

    Veliūrinis laisvalaikio kostiumas.Džemperio rankovės ir apačia užbaigtos manžetais.Kelnės į apačią šiek tiek siaurėjančios. Sudėtis: 82 % medvilnės, 18 % poliesterio. Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    44,40 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko