Moteriška pižama PM 4533 RED

Prekės kodas: PM 4533 RED

Yra sandėlyje
Moteriška pižama PM 4533 RED

Moteriška pižama PM 4533 RED

Prekės kodas: PM 4533 RED

Yra sandėlyje

Nuotaikinga moteriška pižama.
Ilgarankoviai marškinėliai ir ilgos tiesaus kirpimo kelnės su kišenėmis.
Puikus namų drabužis.
Taip pat siūlome vaikiškas ir vyriškas šio modelio pižamas.   

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

27,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Moteriška dviejų dalių pižama. Ilgarankoviai marškinėliai ir ilgos tiesaus kirpimo kelnės, su kišenėmis. Marškinėliai dekoruoti užrašu „JUST SMILE AND BE HAPPY“.

Pasiūta iš minkštos, kvėpuojančios ir švelnios liesti medžiagos, kuriai išduotas OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas. Ši pižama-namų drabužis skirta dovanoti ne tik kokybišką ir komfortišką miegą, bet ir jaukų buvimą namuose. Ieškote išskirtinės dovanos? Jūs ją ką tik radote! 

Peržiūrėtos prekės

  • 44,40 € Yra sandėlyje

    Veliūrinis laisvalaikio kostiumas.Džemperio rankovės ir apačia užbaigtos manžetais.Kelnės į apačią šiek tiek siaurėjančios. Sudėtis: 82 % medvilnės, 18 % poliesterio. Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    44,40 €
  • 22,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikinga moteriška pižama. Ilgarankoviai marškinėliai pusapvale iškirpte.  Kelnės ilgos, su kišenėmis, užbaigtos manžetu.   Sudėtis: 100 % medvilnės.    Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    22,90 €
  • 24,30 € Yra sandėlyje

    Nuotaikinga moteriška pižama, dekoruota gyvūnėliais.Ilgos joggers tipo kelnės su kišenėmis. Puikus namų drabužis.Taip pat siūlome vaikiškas ir vyriškas šio modelio pižamas.    Sudėtis: 100 % medvilnės. Gamintojas Doctor Nap (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    24,30 €
  • 31,70 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai  marškinėliai ir ilgos kelnės, dekoruotos nuotaikingais gyvūnėliais. Ilgos kelnės užbaigtos manžetais, su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas.Ši pižama - puiki dovana. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    31,70 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko