Moteriška pižama PM 4415 RED

Prekės kodas: PM 4415 RED

Yra sandėlyje
Moteriška pižama PM 4415 RED

Moteriška pižama PM 4415 RED

Prekės kodas: PM 4415 RED

Yra sandėlyje

Nuotaikinga dviejų dalių moteriška pižama.
Trumparankoviai marškinėliai ir šortukai su patogiomis kišenėmis.
Ši pižama gali tapti Jūsų išskirtiniu namų drabužiu.
OEKO-TEX Standard 100 sertifikatas.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

21,90 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Ši nuotaikinga dviejų dalių medvilninė pižama yra itin patogi, pasiūta iš minkštučio ir malonaus liesti audinio. Trumparankoviai vienspalviai marškinėliai dekoruoti užrašu „FIND THE PLEASURE IN EVERYDAY“ ir languoti šortukai su patogiomis kišenėmis. Ši pižama pasiteisina ne tik kaip jaukus miego, bet ir patogus bei skoningas namų drabužis. Puiki dovana, tinkama dovanoti įvairiomis progomis. 

Peržiūrėtos prekės

  • 33,40 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai marškinėliai užsegami spaustukais. Ilgos kelnės su patogiomis kišenėmis.Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    33,40 €
  • 31,70 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai  marškinėliai ir ilgos kelnės, dekoruotos nuotaikingais gyvūnėliais. Ilgos kelnės užbaigtos manžetais, su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas.Ši pižama - puiki dovana. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    31,70 €
  • 44,40 € Yra sandėlyje

    Veliūrinis laisvalaikio kostiumas.Džemperio rankovės ir apačia užbaigtos manžetais.Kelnės į apačią šiek tiek siaurėjančios. Sudėtis: 82 % medvilnės, 18 % poliesterio. Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    44,40 €
  • 22,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikinga moteriška pižama. Ilgarankoviai marškinėliai pusapvale iškirpte.  Kelnės ilgos, su kišenėmis, užbaigtos manžetu.   Sudėtis: 100 % medvilnės.    Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    22,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko