Liemenėlė braletė

Prekės kodas: BRA 4160 DEEP BLUE

Yra sandėlyje
Liemenėlė braletė

Liemenėlė braletė

Prekės kodas: BRA 4160 DEEP BLUE

Yra sandėlyje

Itin patogi kasdienai, taip pat žindymui.
Minkšti kaušeliai suteikia ypatingo komforto.

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.   

Gamintojas Doctor Nap.

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

 

13,60 €

Teirautis apie prekę

Papildoma informacija:

Ši liemenėlė braletė itin patogi dėvėti kasdieną. Puikiai tinka žindymui. Švelnaus minkšto audinio kaušeliai suteikia papildomo komforto. Patogiai susegama nugaroje. Dekoratyvinės gumelės su Doctor Nap logotipu užtikrina dėvėjimo komfortą.

Peržiūrėtos prekės

  • 33,40 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai marškinėliai užsegami spaustukais. Ilgos kelnės su patogiomis kišenėmis.Pasiūta itin rūpestingai, iš aukščiausios kokybės medžiagos. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    33,40 €
  • 31,70 € Yra sandėlyje

    Ilgarankoviai  marškinėliai ir ilgos kelnės, dekoruotos nuotaikingais gyvūnėliais. Ilgos kelnės užbaigtos manžetais, su kišenėmis.OEKO-TEX Standart 100 sertifikatas.Ši pižama - puiki dovana. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Doctor Nap. Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    31,70 €
  • 44,40 € Yra sandėlyje

    Veliūrinis laisvalaikio kostiumas.Džemperio rankovės ir apačia užbaigtos manžetais.Kelnės į apačią šiek tiek siaurėjančios. Sudėtis: 82 % medvilnės, 18 % poliesterio. Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    44,40 €
  • 22,90 € Yra sandėlyje

    Nuotaikinga moteriška pižama. Ilgarankoviai marškinėliai pusapvale iškirpte.  Kelnės ilgos, su kišenėmis, užbaigtos manžetu.   Sudėtis: 100 % medvilnės.    Gamintojas Luna (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    22,90 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko