Kelnytės Roses B

Prekės kodas: 08218B

Yra sandėlyje
Kelnytės Roses B

Kelnytės Roses B

Prekės kodas: 08218B

Yra sandėlyje

Stilingos kelnytės su pėdutėmis.
Juosmuo su gumele, dekoruotas dailiu kaspinėliu.     

Sudėtis: 100 proc. medvilnės.

Gamintojas Makoma (Lenkija).

Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI.

Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

4,40 €

Teirautis apie prekę

Peržiūrėtos prekės

  • 4,30 € Yra sandėlyje

    Žaismingos kelnytės su pėdutėmis.Trikotažinis tamprus juosmuo (be gumelės).   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    4,30 €
  • 6,70 € Yra sandėlyje

    Marinistinio stiliaus kelnytės, dekoruotos dviem sagutėmis su inkarėliais ir jūrinį vairą vaizduojančia aplikacija.Juosmuo su plačia gumele.Apačioje užbaigtos manžetu.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    6,70 €
  • 6,90 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės. Juosmuo su plačia gumele, dekoruotos raištuku.Puoštos jūrinį vairą vaizduojančia aplikacija.  Apačioje užbaigtos manžetais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).   

    6,90 €
  • 4,10 € Yra sandėlyje

    Mielas smėlinukas plačiomis petnešėlėmis.Dekoruotas jūriniais motyvais.   Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).   

    4,10 €
Teirautis apie prekę
Žinutė išsiųsta sėkmingai!
Atsiprašome, žinutės išsiųsti nepavyko