Mažyliams

Žiūrėti filtrą
Iš viso rezultatų: 49
  • 9,80 € Yra sandėlyje

    Žaismingi šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti žvaigždučių ir linijiniu raštu. Be pėdučių.Užsegami spaustukais per visą priekį. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    9,80 €
  • 2,80 € Yra sandėlyje

    Miela kepurytė su atvartu. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    2,80 €
  • 5,70 € Yra sandėlyje

    Mielas smėlinukas ilgomis rankovėmis.Dekoruotas linijiniu raštu.   Užsegamas spaustukais ant kairiojo petuko ir apačioje. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    5,70 €
  • 5,90 € Yra sandėlyje

    Stilingas smėlinukas ilgomis rankovėmis.Polo tipo užsegimas su dviem švelniomis medinėmis sagutėmis.  Užsegamas spaustukais apačioje. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    5,90 €
  • 4,40 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės su pėdutėmis.Dekoruotos švelniomis medinėmis sagutėmis.Trikotažinis tamprus juosmuo (be gumelės).   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    4,40 €
  • 10,90 € Yra sandėlyje

    Stilingas džemperis ilgomis rankovėmis.Rankovės užbaigtos manžetais.Užsegamas švelniomis medinėmis sagutėmis, su kišenėmis.Apačia užbaigta manžetu. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    10,90 €
  • 6,40 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės.Juosmuo su plačia gumele, dekoruotas raištuku ir dviem medinėmis sagutėmis.     Apačioje kelnytės užbaigtos manžetais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    6,40 €
  • 9,70 € Yra sandėlyje

    Mieli šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti plunksnų motyvais ir puošniu raukinuku.     Užsegami spaustukais per visą priekį ir ant kojyčių. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).      

    9,70 €
  • 5,40 € Yra sandėlyje

    Elegantiškas smėlinukas ilgomis rankovėmis.Dekoruotas puošniais pilkos spalvos raukinukais priekyje ir ties petukais.    Užsegamas spaustukais per visą priekį ir apačioje. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną...

    5,40 €
  • 4,20 € Yra sandėlyje

    Stilingos kelnytės su pėdutėmis.Trikotažinis tamprus juosmuo (be gumelės), dekoruotas tiulio raukinuku.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).   

    4,20 €
  • 8,40 € Yra sandėlyje

    Puošnus smėlinukas suknelė ilgomis rankovėmis.Dekoruotas plunksnų motyvais, su pilko tiulio sijonuku.    Užsegamas spaustukais ant kairiojo petuko ir apačioje. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    8,40 €
  • 7,10 € Yra sandėlyje

    Tunika ilgomis rankovėmis. Dekoruota plunksnų motyvais.Užsegama spaustukais (per visą priekį).Apačioje užbaigta raukiniu.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    7,10 €
  • 4,90 € Yra sandėlyje

    Kelnytės-tamprės.Juosmuo su gumele.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    4,90 €
  • 9,40 € Yra sandėlyje

    Žaismingi šliaužtinukai ilgomis rankovėmis.Dekoruoti katinukų ir šuniukų veidukų motyvais bei užrašais „Meow“ ir „Hau“.Su pėdutėmis. Užsegami spaustukais per visą priekį ir ant kojyčių. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo...

    9,40 €
  • 8,10 € Yra sandėlyje

    Mieli šliaužtinukai. Be pėdučių, trumpomis rankovėmis.Dekoruoti jūriniais motyvais.    Polo tipo užsegimas su dviem švelniomis sagutėmis.  Apačioje užsegami spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus...

    8,10 €
  • 2,95 € Yra sandėlyje

    Miela kepurytė su atvartu.Dekoruota jūrinį vairą vaizduojančia aplikacija.   Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    2,95 €
  • 6,10 € Yra sandėlyje

    Smėlinukas ilgomis rankovėmis.Polo tipo užsegimas (sagutės), dekoruotas jūriniais motyvais.  Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).

    6,10 €
  • 4,10 € Yra sandėlyje

    Mielas smėlinukas plačiomis petnešėlėmis.Dekoruotas jūriniais motyvais.   Apačioje užsegamas spaustukais. Sudėtis: 100 proc. medvilnės. Gamintojas Makoma (Lenkija). Perkantiems už 40 EUR ir daugiau Lietuvoje siuntos pristatomos NEMOKAMAI. Prekes išsiunčiame užsakymo pateikimo dieną (išskyrus savaitgalius).   

    4,10 €